Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

16 februari 2017

De wensen van Raet-klanten en wijzigingen in functionaliteiten

Sinds medio vorig jaar heeft Raet heeft een uitstekende service in het leven geroepen: De Ideas Community ook wel Community voor ideeën in Youforce.

Daar deelt u uw ideeën over de Raet-systemen op een open en eenvoudige wijze. Het is ook de plaats om uw feedback over de systemen van Raet bekend te maken. Raet schrijft:

Uw stem wordt gehoord als u deel uitmaakt van ons productteam. Deze community is een virtuele ontmoetingsplaats voor professionals die hun dagelijkse werk in Youforce verrichten.
U kunt nu uw ideeën delen over verbeteringen en nieuwe functionaliteit, en daarnaast stemmen en commentaar leveren op de suggesties van anderen. Onze productmanagers zijn leden van deze community. Zij helpen de ideeën vorm te geven en leveren feedback. Uiteindelijk selecteren zij de meest belovende ideeën en regelen de ontwikkeling en implementatie. Uiteindelijk profiteert u van uw idee of dat van andere deelnemers.”

De verhouding tussen een softwareleverancier en haar klanten is soms als de verhouding tussen de kapitein, zijn schip en de bemanning. Schip en kapitein hebben de bemanning nodig om op koers te blijven.

En op de grote zeilschepen werd het zware en eentonige werk gedaan onder aanvoering van een shantyman. Hij zong de coupletten en de wacht aan dek zong de refreinen. Tijdens het zingen van de refreinen werd bijvoorbeeld aan de schoten en brassen getrokken om de zeilen in de juiste stand te krijgen om over stag te gaan.

Raet HR Core Beaufort kent een export naar Self Service waarin de managers en plaatsvervangers staan de roltoewijzing. Steeds meer niet-Raet-systemen maken ook gebruik van deze export. En steeds meer klanten gaan over op de Youforce-variant van HR Core Beaufort. En daar dreigt het schip uit de koers te lopen.

Het is in de Youforce-omgeving voor HR Core Online klanten nagenoeg onmogelijk geworden om het bestand roltoewijzing ook naar de omgeving van de klant te krijgen.

Daarom is het noodzakelijk dat het aanmaken van het bestand roltoewijzing wordt opgenomen in de incidentele export van de Beaufort Interface.

Want alleen dan kan het roltoewijzing-bestand samen met de medewerkerbestanden en referentiebestanden ook automatisch in uw omgeving komen.

Hierbij mijn vraag het volgende toe doen, ook als u nu nog geen HR Core Online (Beaufort Online) klant bent, want “morgen” bent u dat misschien wel.

Ga naar Youforce en klik op Serviceplein

en daarna op Ideeën

Maak daar kenbaar dat het aanmaken van het bestand Roltoewijzing_BO4_GEM_JJJMMDD_HHMMSS ook onderdeel moet worden van “Beaufort Interface – Aanm. incidentele export RST”. Zo komt het bestand in de map van het stuurgegeven EXP_PAD.

Zo blijven de systemen die dat nodig hebben goed werken.

Anders gaat de functionaliteit van verschillende exporten zoals naar PulseWeb, Edumanager en IAM (UMRA) en verschillende andere exporten ernstig achteruit.

Voorbeelden zijn PulseWeb van Noordhoff Health en ook de koppeling met Edumanager van
L&M software die binnenkort operationeel wordt.

Het idee/de aanvraag wijziging staat in de lijst:

Stem hierop.

De genoemde koppelingen behoren ook tot het portfolio van WindkrachtVI.

Voor een goede werkende koppeling van HR Core Beaufort-gegevens neem je contact op met

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Zo ook over de ontwikkelingen van nieuwe exporten. Het nevenstaande bericht is in deze kolom als PDF-bestand te raadplegen. U kunt het bestand ook op uw eigen systeem opslaan.

16 februari 2017