Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Vrijdag 5 januari 2018

Youforce HR Core Beaufort Export naar het sociaal intranet van Motivo, WindkrachtVI levert het

Motivo creëert online toepassingen voor mensen die vooruit kijken. Voor hen zet een team van ervaren vakmensen zich elke dag in om het hoogst haalbare uit jouw project te halen.

Niet zomaar intranet, maar sociaal intranet.
Een goed intranet, waardoor jij en je collega's meer tijd hebben voor het werk waar jullie goed in zijn. Daar ligt de focus van Motivo. Met hun standaardmodules én maatwerkoplossingen hebben zij altijd een sociaal intranet dat binnen de tijd en budget van een organisatie past. Voor meer informatie over het sociaal intranet van Motivo, ga naar https://motivo.nl/sociaal-intranet en https://motivo.nl/blog/5-essentiele-onderdelen-van-het-sociaal-intranet-voor-de-zorg?utm_content=75595840&utm_medium=social&utm_source=linkedin

WindkrachtVI heeft een HR Core Beaufort export gedefinieerd, met die rubrieken die het sociaal intranet van Motivo nodig heeft.

De export is een automatisch achtergrondproces.

In een door de klant gekozen frequentie worden wijzigingen in de medewerkergegevens in
HR Core Beaufort automatisch geëxporteerd en verzonden naar het sociaal internet.

De koppeling werkt probleemloos naast eventuele andere Beaufort Interface exporten.

Randvoorwaarde:
uw Beaufortlicentie bevat de module “BINT Raet HR Beaufort Interface”.

Het bovenstaande geldt ook als u HR Core Beaufort Online gebruikt. Dus ook hier een automatische export van gegevens dat met de Report Builder niet mogelijk is.

Tijdens het de Raet-klanten dag op 26 september 2017 heeft u van Raet gehoord dat de klanten die “HR Core Beaufort in huis” hebben, zullen migreren naar HR Core Beaufort Online.

Een bestaande maatwerk Impromptu-export in HR Core Beaufort moet na migratie opnieuw worden gemaakt in HR Core Beaufort Online met de Report Builder van Microsoft.

Deze koppeling migreert 1 op 1 mee als u van HR Core Beaufort migreert naar Youforce HR Core Online (Beaufort Online). Zo bent u geen moment zonder een export van de HRM-gegevens.

De implementatie van een Beaufort Interface export bestaat onder andere uit:

  1. Inrichten van HR Core Beaufort conform eerder overeengekomen specificaties tussen de klant, WindkrachtVI en Motivo
  2. Vervaardigen van aanvullende rubrieken met indien nodig of gewenst de bijbehorende referentietabellen
  3. Vervaardigen van schermen, procedures en profielen in HR Core Beaufort
  4. Opstellen van een document waarin de werking en de inrichting van de Beaufort Interface voor deze export is uitgelegd.
  5. Aanmaken van de gewenste bestanden
  6. Kennisoverdracht aan de applicatiebeheerder/superuser van HR Core Beaufort

De de export en de werkzaamheden worden fixed price geleverd.

Voor een probleemloos werkende automatische koppeling tussen HR Core Beaufort/Youforce HR Core Beaufort Online en het sociaal intranet van Motivo en ook andere systemen neemt u contact op met

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Eerder gepubliceerde berichten zijn daar ook te bereiken onder "Eerder gepubliceerd nieuws".