Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Zaterdag 11 augustus 2018

WindkrachtVI heeft nu ook een Beaufort Interface-export voor KidsVision

In samenwerking met een HR Core Online (Beaufort Online)-klant en KidsVision is een Beaufort Interface-export tot stand gekomen. Deze export bestaat uit uitsluitend medewerkergegevens.

De gegevensstroom ziet er bij een HR Core Online (Beaufort Online)-gebruiker als volgt uit:

Deze export is uiteraard ook te leveren aan KidsVision-gebruikers, die HR Core Beaufort “in huis” hebben.

Zowel bij HR Core Beaufort-in-huis-gebruikers als bij HR Core Online (Beaufort Online)-gebruikers is deze export automatisch op de achtergrond te starten in een door u gekozen frequentie.

De koppeling werkt probleemloos naast eventuele andere Beaufort Interface exporten.

Randvoorwaarde:
uw Beaufortlicentie bevat de module “BINT Raet HR Beaufort Interface”.

Voor de non-profitsector in Nederland geldt Raet Payroll Gemal Direct als dé standaard.

Kidsvison levert gegevens voor de salarisberekening in Payroll Gemal Direct.

Professionele software voor kinderopvang

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. De mensen achter KidsVision hebben in de kinderopvang gewerkt. Zij kennen uw werk uit eigen ervaring. Op basis van die ervaring is KidsVision gebouwd. KidsVision is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en sluit naadloos aan op uw werkzaamheden. Dat spaart tijd en geld.

KidsVision is een volledig geïntegreerd concept en biedt functionaliteit voor onder andere:

 • Incasso,
 • Registratie getekende contracten,
 • Financiële rapportage
 • Mailing
 • Invalverzoeken personeel
 • Automatische vragenlijsten
 • Plannen conform BKR norm
 • Controle gastouderuren via internet
 • Export Belastingdienst
 • Wachtlijstbeheer ·
 • Webportaal voor diverse typen gebruikers

KidsVision is in de cloud beschikbaar. U kunt overal en altijd bij uw gegevens en betaalt per gebruiker per maand. U speelt makkelijker in op de veranderende regelgeving en groeit met de markt mee.

KidsVison is een product van GAC Business Solutions.
GAC werkt met professionals die zelf uit uw branche komen. Die ervaring gebruiken zij om met Microsoft Dynamics NAV een bedrijfssoftware omgeving te maken die perfect aansluit bij uw behoeften. Samenwerking staat centraal in hun aanpak. Ze stemmen verwachtingen af en zorgen voor een onderbouwd plan. Dat alles doen ze op basis van hun succesformule U x GAC X Microsoft. Samen bereik je meer dan alleen. De groeiformule laat hen en hun bedrijfssoftware perfect inspelen op uw ambities. Dat noemen zij Growing Together.

Tijdens het de Raet-klanten dag op 26 september 2017 heeft u van Raet gehoord dat de klanten die “HR Core Beaufort in huis” hebben, zullen migreren naar HR Core Beaufort Online.

Een bestaande maatwerk Impromptu-export in HR Core Beaufort moet na migratie opnieuw worden gemaakt in HR Core Beaufort Online met de Report Builder van Microsoft.

Deze koppeling migreert 1 op 1 mee als u van HR Core Beaufort migreert naar Youforce HR Core Online (Beaufort Online). Zo bent u geen moment zonder een export van de HRM-gegevens.

De implementatie van een Beaufort Interface export bestaat onder andere uit:

 1. Inrichten van HR Core Beaufort conform eerder overeengekomen specificaties tussen de klant, WindkrachtVI en KidsVision
 2. Vervaardigen van aanvullende rubrieken met indien nodig of gewenst de bijbehorende referentietabellen
 3. Vervaardigen van schermen, procedures en profielen in HR Core Beaufort
 4. Opstellen van een document waarin de werking en de inrichting van de Beaufort Interface voor deze export is uitgelegd.
 5. Aanmaken van de gewenste bestanden
 6. Kennisoverdracht aan de applicatiebeheerder/superuser van HR Core Beaufort

De export en de werkzaamheden worden fixed price geleverd

Voor een probleemloos werkende automatische koppeling tussen HR Core Beaufort of Youforce HR Core Beaufort Online en KidsVision en ook andere systemen neemt u contact op met Fred Winkel

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Eerder gepubliceerde berichten zijn daar ook te bereiken onder "Eerder gepubliceerd nieuws".