Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

1 september 2017

WindkrachtVI voegt koppeling met Puur van Ecare toe aan het portfolio

De koppeling HR Core Beaufort – Puur is tot stand gekomen op basis van een door Ecare verstrekt document. Ze bevat de medewerker en contractgegevens die nodig zijn voor een goed functioneren van de applicatie.

De koppeling is door Ecare en WindkrachtVI getest en akkoord bevonden.

Met deze koppeling realiseert u een flinke efficiency- en kwaliteitsverbetering bij het opvoeren van nieuw personeel en mutaties op de medewerkersgegevens.

De koppeling wordt in 1 dag gerealiseerd, de inrichting van HR Core is op verschillende plaatsen uitgebreid, de eerste exportbestanden zijn aangemaakt en klaar voor verzending. Uiteraard ontvangt u een uitgebreid implementatiedocument.

Deze gestandaardiseerde en automatische koppeling is beschikbaar voor gebruikers van zowel HR Core Beaufort als HR Core Online (Beaufort Online).

Mogelijk dat bij gebruikers van HR Core Online (Beaufort Online) voor het automatiseren van de koppeling een technisch consultant van Raet moet worden ingeschakeld.

De koppeling is naar tevredenheid bij de eerste klant geleverd. Bij levering van de Puur-koppeling waren ook door mij geleverde koppelingen met MijnCaress, Monaco en het intranet van de klant naast elkaar operationeel.

Tijdens het de Raet-klanten dag op 26 september 2017 heeft u van Raet gehoord dat de klanten die “HR Core Beaufort in huis” hebben, zullen migreren naar HR Core Beaufort Online.

Een bestaande maatwerk Impromptu-export in HR Core Beaufort moet na migratie opnieuw worden gemaakt in HR Core Beaufort Online met de Report Builder van Microsoft.

Deze koppeling migreert 1 op 1 mee als u van HR Core Beaufort migreert naar HR Core Online (Beaufort Online). Zo bent u geen moment zonder een export van de HRM-gegevens.

Puur, een totaalpakket

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van een aantal vormen van zorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt.

Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor het hele proces van zorgverlening.

 • Voor de zorgverlener
  Puur ondersteunt de zorgprofessional bij: Beschrijven van het persoonsbeeld, Vaststellen van aandachtsgebieden, Vaststellen van de zorgbehoefte, Opstellen van het zorgplan, Maken van de interventieplanning, Registreren van de geleverde zorg.
 • Voor de cliënt - Puur van Jou
  Dit is het cliëntportaal dat inzicht geeft in het actuele zorgproces. Het maakt de communicatie binnen het zorgnetwerk van de cliënt mogelijk. Het betrekt de cliënt, familie en mantelzorg actief bij de zorg.
 • Voor de zorgorganisatie
  Als zorgorganisatie doe je alles voor je medewerkers. Want tevreden medewerkers zijn het uithangbord van je organisatie en ze zorgen vanzelf voor blije cliënten.
  Puur helpt je erbij alle rompslomp die niet behoort tot de kerntaken van je medewerkers buiten de deur te houden. Zo kunnen zij al hun tijd en energie in de zorg voor cliënten kunnen stoppen.

Voor een probleemloos werkende koppeling tussen HR Core Beaufort en Puur en ook andere systemen neemt u contact op met

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Zo ook over de ontwikkelingen van nieuwe exporten. Het nevenstaande bericht is in deze kolom als PDF-bestand te raadplegen. U kunt het bestand ook op uw eigen systeem opslaan.

1 september 2017