Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Vrijdag 12 april 2018

Nieuwe versie van de HR Core Beaufort export naar Ons van Nedap

Op 17 april is de nieuwe versie van de HR Core Beaufort export naar Ons van Nedap operationeel

In de vorige versie heeft Visma | Raet de conversiesoftware zo aangepast dat uitsluitend nog actuele en toekomstige inzet deel uit maakt van de export. Hierdoor worden de waarschuwingen aangaande het cluster en het contract in het verwerkingsverslag van de Ons-import tot een minimum beperkt.

In de daarop volgende dagen is duidelijk geworden dat klanten niet in staat zijn om tijdig mutaties door te geven en vast te leggen in HR Core Beaufort. Doordat een “Inzetdatum-tot-en-met” wordt opgegeven die kleiner is als de datum waarop de conversie wordt uitgevoerd, komen in HR Core Beaufort vastgelegde inzet-mutaties niet meer in de importbestanden voor Ons.

Een onderzoek onder de gebruikers van de export wees uit dat een maand een termijn is waarbinnen dat wel mogelijk is.

Met ingang van 17 april zullen ook die inzetregels worden meegenomen als de “Inzetdatum-tot-en-met” in HR Core Beaufort niet ouder is dan 30 dagen. De consequentie is dat het aantal waarschuwingen in het import verslag iets zal toenemen.

Ook levert de conversiesoftware nog maar 1 importbestand. Hierdoor is er dan ook nog maar 1 importverslag. Hierdoor bent u sneller in staat de import te beoordelen.

En wilt u naast de operationele export ook een export naar de test-omgeving van ONS dan is dat mogelijk. Voor meer informatie neemt u contact met mij op.

Als u de Ons-connector nog niet heeft kijk dan eens hier
https://www.windkrachtvi.nl/nieuws/status-ons-export/

Bent u geïnteresseerd in deze export, neem dan contact op met uw Visma | Raet-accountmanager of met Fred Winkel van WindkrachtVI.

De Beaufort Interface is in mijn Raet-tijd op mijn aangeven en met mijn hulp ontwikkeld.

Leveranciers van de verschillende systemen weten mij te vinden voor het ontwikkelen van een gedegen en goed werkende export van HR Core Beaufort-gegevens.

"Op eigen kiel" heeft WindkrachtVI verschillende exporten ontwikkeld. Kijk daarvoor op https://www.windkrachtvi.nl/gerealiseerde-export/ en op https://www.windkrachtvi.nl/nieuws/.

Deze worden allen fixed price geleverd.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Eerder gepubliceerde berichten zijn daar ook te bereiken onder "Eerder gepubliceerd nieuws".