Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

4 november 2016

WindkrachtVI heeft goed werkende koppeling met Pulseweb van Noordhoff Health

Pulseweb van Noordhoff Health behoort tot de lijst van veel gebruikte systemen.

PulseWeb biedt een eigen leeromgeving met alle mogelijkheden voor leren en werken. Via moderne internettechnologie maakt u voor uw medewerkers het leren tot onderdeel van hun dagelijks werk.

Via tablet, laptop of computer hebben ze toegang tot leerstof, opdrachten, toetsen, beoordelingen en interactie. Altijd en overal, op het werk en thuis. En u kunt de vorderingen van uw medewerkers eenvoudig volgen en meten. Zo koppelt PulseWeb leren aan werken.

WindkrachtVI levert een Beaufort Interface-export die werkt bij de gebruikers van HR Core Beaufort én HR Core Online (Beaufort Online). Ook managergegevens zijn een onderdeel van deze export.

Indien de privacyregels van de organisatie dat voorschrijven kunnen gegevens uit deze gestandaardiseerde export worden verwijderd.

Op deze manier is er een betrouwbare en veilige koppeling tussen HR Core Beaufort en PulseWeb, die al bij een flink aantal HR Core Beaufort klanten in gebruik is.

Randvoorwaarde:
uw Beaufortlicentie bevat de module “BINT Raet HR Beaufort Interface”.

Raet heeft aangekondigd dat de klanten die “HR Core Beaufort in huis” hebben, zullen migreren naar HR Core Beaufort Online.

Een bestaande maatwerk Impromptu-export in HR Core Beaufort moet na migratie opnieuw worden gemaakt in HR Core Beaufort Online met de Report Builder van Microsoft. Een export gemaakt met Report Builder kan niet automatisch worden gestart.

Direct toegang tot de HR Core Online (Beaufort Online)-database behoort niet tot de mogelijkheden.

Een Beaufort Interface koppeling migreert 1 op 1 mee als u van HR Core Beaufort migreert naar HR Core Online (Beaufort Online). Zo bent u geen moment zonder een automatische export van de HRM-gegevens.

Naast de hier beschreven koppeling is de export naar een onbeperkt aantal andere systemen mogelijk. En dat zonder verhoging van de licentiekosten van HR Core Beaufort.

Elke export kent zijn eigen inhoud en frequentie. Bijvoorbeeld OWS/Harmony van Ortec, MijnCaress van PinkRoccade, InPlanning van Intus, TimeTell van TimeTell, TimEnterprise van Aenova, Niveo van MagentaMMT en IAM (UMRA) van Tools4ever, PlanCare van De Heer Software.

Zo is er ook een export naar Ons van Nedap en een export naar het verzuimmanagementsysteem van de Bedrijfspoli die in samenwerking met Workbee tot stand komen.

Zie de tab Gerealiseerde export voor de eerder geleverde exporten.

Wilt u deze betrouwbare en goedwerkende automatische export of een van de andere exporten hebben neem dan contact op.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Zo ook over de ontwikkelingen van nieuwe exporten. Het nevenstaande bericht is in deze kolom als PDF-bestand te raadplegen. U kunt het bestand ook op uw eigen systeem opslaan.

Vrijdag 4 november 2106