Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Maandag 31 december 2018

Een nieuw WindkrachtVI-product: een export naar Spend Cloud van ProActive

ProActive Spend Cloud biedt purchase to pay oplossingen, waarmee het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling zo efficiënt als mogelijk wordt ingericht. De oplossingen van ProActive zijn geheel webbased.

ProActive biedt modules voor onder andere:

  • Inkoop: digitaliseren van het inkoopproces
  • Factuurverwerking: digitaal verwerken en fiatteren van inkoopfacturen
  • Contractbeheer: digitaal verwerken en archiveren van contracten
  • Verplichtingen: complete verplichtingenadministratie als aanvulling op uw factuurverwerking

Naast de purchase to pay oplossing biedt ProActive ook modules voor het digitaliseren van onkostendeclaraties en kas- en cliëntgelden. Voor een volledig overzicht zie https://proactive-software.com/nl/functionaliteiten/#save.

Producten van de ProActive Spend Cloud worden zowel door middelgrote als grote organisaties gebruikt en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. ProActive is actief in diverse branches, waaronder Zorg, Educatie en Dienstverlening.

Deze export is geleverd aan een klant die nu 5 WindkrachtVI-exporten naast elkaar operationeel heeft.

Zowel bij HR Core Beaufort-in-huis-gebruikers als bij HR Core Online (Beaufort Online)-gebruikers is deze export automatisch op de achtergrond te starten in een door u gekozen frequentie.

De export bestaat uit medewerkergegevens en de organisatiestructuur, die worden geconverteerd naar 1 importbestand. De WindkrachtVI-software levert een bestand dat na inlezen in HR Core Beaufort de medewerkers die uit dienst zijn, deactiveert voor de export.

Veel klanten migreren van HR Core Beaufort-in huis naar Youforce HR Core (Beaufort) Online.

Een bestaande maatwerk Impromptu-export in HR Core Beaufort moet na migratie opnieuw worden gemaakt in HR Core Beaufort Online met de Report Builder van Microsoft. Die heeft als nadeel dat deze niet te automatiseren is.

Deze koppeling migreert 1 op 1 mee als u van HR Core Beaufort migreert naar Youforce HR Core (Beaufort) Online. Zo bent u geen moment zonder een export van de HRM-gegevens.

De implementatie van de export bestaat onder andere uit:

  1. Inrichten van HR Core Beaufort
  2. Vervaardigen van de aanvullende rubrieken met de bijbehorende referentietabellen
  3. Vervaardigen van schermen, procedures en profielen in HR Core Beaufort
  4. Aanmaken van de gewenste bestanden
  5. Documentatie met de werking en de inrichting van HR Core Beaufort
  6. Kennisoverdracht aan de applicatiebeheerder/superuser van HR Core Beaufort

De export en de werkzaamheden worden fixed price geleverd

Voor een probleemloos werkende automatische export uit HR Core Beaufort/HR Core (Beaufort) Online voor ProActive Spend Cloud en ook andere systemen neemt u contact op met

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Eerder gepubliceerde berichten zijn daar ook te bereiken onder "Eerder gepubliceerd nieuws".