Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

28 november 2016

WindkrachtVI ontwikkelt interface met Pynter

WindkrachtVI heeft in een goede samenwerking met Peter Been van Pynter de export ontwikkeld en samen bij de eerste klant geleverd.

Met een dagelijkse automatische export houdt HR Integratie (Beaufort Interface) de database van Pynter up to date.

De export is beschikbaar voor zowel HR Core (Beaufort) als HR Core Online (Beaufort Online) klanten.

De export is binnen 1 dag bij u gerealiseerd, ook als er al andere exporten operationeel zijn.

Randvoorwaarde:
uw Beaufortlicentie bevat de module “BINT Raet HR Beaufort Interface”.

Een onbeperkt aantal exporten naar andere systemen zijn naast elkaar mogelijk. En dat zonder verhoging van de licentiekosten van HR Core (Beaufort).

Elk export kent zijn eigen inhoud en frequentie. Bijvoorbeeld IAM (UMRA) van Tools4ever, TOPdesk van TOPdesk, OWS/Harmony van Ortec, MijnCaress van PinkRoccade, InPlanning van Intus, TimEnterprise van Aenova, TimeTell van TimeTell, PlanRad van Pelosa, Multibel van Multibel, VerzuimXpert van Empirion en VerzuimSignaal van Unit4.

Zie de pagina Gerealiseerd export voor de gerealiseerde koppelingen.

Pynter is een platform voor het aanbieden van e-learning en talentontwikkeling.

Pynter is een bijzonder gebruikersvriendelijk leermanagementsysteem (LMS) voor het inplannen en aanbieden van e-learning, trainingen en opleidingen. Dit kan aanbod van derde partijen zijn, of aanbod dat binnen Pynter zelf is ontwikkeld met het LCMS (Learning Content Management System).

Pynter heeft een overzichtelijke planning en administratie van het totale opleidingsaanbod. Het inplannen per doelgroep/lichting/functieprofiel is mogelijk. En de kennis en kunde van alle medewerkers wordt automatisch zichtbaar en deelbaar.

Pynter faciliteert zowel het formele als het informele leren. Zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werkplekleren en het uploaden van eigen content naar profielen (Learning Record Store).

Pynter biedt actuele en complete overzichten van de belangrijkste activiteiten van alle deelnemers op het platform.

De regie binnen Pynter ligt bij de deelnemer zelf! Terwijl het systeem data verzamelt bepaalt de gebruiker wat zichtbaar is en voor wie. Wat hij/zij wil uploaden aan documenten, filmpjes, foto’s in het eigen portfolio (LRS) en of dit gebruikt wordt en gedeeld wordt.

Pynter is de kernactiviteit van de Okergroep b.v. Vanaf 1 januari 2014 treden ze naar buiten onder de naam Pynter. Pynter is helemaal gericht op e-learning en talentonwikkeling. Sinds 1999 bieden zij als bureau advies voor het implementeren van e-learning, geven zij ondersteuning bij het ontwerpen inhoud voor e-learningtrajecten voor verschillende platforms en werken ze samen met hun opdrachtgevers aan de doorontwikkeling van het Pynter platform.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Zo ook over de ontwikkelingen van nieuwe exporten. Het nevenstaande bericht is in deze kolom als PDF-bestand te raadplegen. U kunt het bestand ook op uw eigen systeem opslaan.

28 november 2016