Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Maandag 18 maart 2019

SP-Expert en HR Core Beaufort “praten” met elkaar

Als het alternatief voor de vele maatwerkexporten gemaakt met Impromptu ontwikkelde Raet op mijn aanraden ooit een aantal standaard HR Core Beaufort-exporten van medewerkergegevens. Daar was de export naar SP‑Expert er een van. Daarna is de Beaufort Interface in mijn Raet-tijd op mijn aanraden en met mijn hulp ontwikkeld. Sinds die tijd is er het nodige veranderd en zijn deze de standaard exporten geen deel meer van HR Core Beaufort https://www.windkrachtvi.nl/nieuws/upgrade-informatie-hr-core-beaufort/.

Leveranciers van de verschillende systemen weten mij/WindkrachtVI te vinden voor het ontwikkelen van een gedegen en goed werkende export van HR Core Beaufort-gegevens.

WindkrachtVI heeft vorig jaar bij en naar tevredenheid van het Maxima Medisch Centrum de Beaufort Interface-export naar SP‑Expert geleverd.

Vooraf hebben WorkforceIT en Windkracht nog verschillende keren contact gehad om de fijnheden af te stemmen.

De export wordt dagelijks op een geplande tijd automatisch gemaakt. Maandelijks levert SP-Expert de gegevens voor de loonberekening. SP-Expert ondersteunt 2 mogelijkheden: een import voor de module Tijdregistratie en de import met een DPIA100-bestand.

Personeelsplanning is een van de belangrijkste sturingsmechanismen van uw organisatie. Dat geldt zowel voor de strategische personeelsplanning, als de tactische en operationele planning. Een efficiënte personeelsinzet helpt uw organisatiedoelstellingen te behalen en de klant- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

Het proces voor personeelsplanning raakt de hele organisatie: de optimalisatie heeft een grote impact en vraagt een zorgvuldige aanpak. Bovendien gelden er in iedere branche en in ieder bedrijf andere gebruiken en regels, die ook nog per land kunnen variëren.

SP-Expert is een innovatieve, flexibele oplossing voor workforce management (WFM) die alle aspecten van uw personeelsplanning ondersteunt. Van de capaciteitsplanning tot alle vormen van roosteren en het genereren van input voor de loonberekening. Alles volledig afgestemd op de eisen van uw bedrijf, ook in een internationale context.

SP-Expert maakt de persoonsplanning inzichtelijk en overzichtelijk en laat zich eenvoudig koppelen met bijvoorbeeld HR Core Beaufort en Youforce HR Core Beaufort Online, productiesystemen en payroll-applicaties.

WorkforceIT ondersteunt u op alle niveaus bij de inzet van SP-Expert, hoe complex ook. Zij adviseren, implementeren en ondersteunen. En ze weten wat belangrijk is voor alle betrokken partijen, zoals directie en management, HR en P&O, planners en applicatiebeheerders.

SP-Expert oplossingen

Tijdbeheer & Tijdregistratie
Maak allerlei tellingen, zoals gewerkte uren en vakantiesaldi, en toon ze in iedere gewenste eenheid op het scherm en in rapporten (dagen, halve dagen, uren, frequenties, …). Zelfs real-time tijdbeheer is mogelijk.

Personeelsplanning
Basisroosters, cyclisch roosteren, zelfroosteren: alles kan. Bereken snel de kostprijs van de personeelsplanning en vergelijk eenvoudig de initiële en actuele planning. Signaleer overtredingen van beleid of regels direct.

Automatische roosteroptimalisering
Met een planautomaat komt u automatisch tot de beste personeelsplanning, afgestemd op de specifieke wensen van uw organisatie.

Bent u geïnteresseerd in deze export, neem dan contact op met Fred Winkel van WindkrachtVI.

"Op eigen kiel" heeft WindkrachtVI verschillende exporten ontwikkeld. Kijk daarvoor op https://www.windkrachtvi.nl/gerealiseerde-export/ en op https://www.windkrachtvi.nl/nieuws/.

Alle door WindkrachtVI te leveren exporten worden fixed price geleverd.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Eerder gepubliceerde berichten zijn daar ook te bereiken onder "Eerder gepubliceerd nieuws".