Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Maandag 20 maart 2017

HR Core Beaufort/Youforce-export voor TimeTell geleverd bij verschillende organisaties

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie, die zich bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning. Ze leveren een complete oplossing, die kan bestaan uit Software, Klokken, Cursussen, Consultancy en Helpdesk. De TimeTell software wordt in eigen beheer in Nederland ontwikkeld.

TimeTell is een systeem dat modulair is opgebouwd. Daardoor is het naar behoefte op elk moment uit te breiden en op te schalen. Met de TimeTell App zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel uren kunt boeken op projecten, klanten en activiteiten.

Onderdelen van TimeTell zijn onder andere:

 • Tijdregistratie
  TimeTell Tijdregistratie is de oplossing voor Tijdsregistratie, Urenregistratie, Projecten, Planning, Verlof & Ziekteregistratie,
 • Planning
  Met TimeTell Planning plant u personeel en projecten. Het geeft inzicht in planning versus realisatie.
 • Verlof & ziekte
  Er wordt rekening gehouden met wettelijk en bovenwettelijk verlof. Het verlofaanvraag/accorderingsproces, kan rekening houdend met de afdelingsplanning binnen TimeTell worden afgehandeld. Uiteraard zijn de verlofkaart en de actuele saldi direct digitaal oproepbaar. Er zijn verschillende standaardrapportages: o.a. verlofsaldi en openstaande ziektemeldingen.
 • Declaraties
  De declaraties worden ingevoerd via de App, het Web of Windows. De module kan zowel stand-alone als in combinatie met andere modules werken. Met de App kan een foto van de bon gemaakt worden. Kilometer declaraties kunnen worden gedaan met behulp van Google Maps. In de module kunt u ook de verschillende toelagen verwerken. Ter goedkeuring van de declaraties kent de declaratiemodule meerdere niveaus.

De koppeling met TimeTell is bij verschillende klanten operationeel, zoals bijvoorbeeld bij de Gemeente Zaltbommel. Onlangs heb ik de koppeling geleverd bij de Gemeente Duiven en de Gemeente Westervoort.

In HR Core Beaufort/Youforce is het mogelijk om een goedwerkende automatische export in te richten. Op die manier bereikt u een flinke efficiency- en kwaliteitsverbetering bij het opvoeren van nieuw personeel en mutaties op de medewerkersgegevens.

De export kan persoonsgegevens, dienstverbandgegevens, inzetgegevens, verlof- en verzuimgegevens bevatten. In overleg wordt bepaald wat voor u van toepassing is.

Voor een goede werkende export van HR Core Beaufort-gegevens neem je contact op met

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de verschillende exporten leest u onder de tab Nieuws. Zo ook over de ontwikkelingen van nieuwe exporten. Het nevenstaande bericht is in deze kolom als PDF-bestand te raadplegen. U kunt het bestand ook op uw eigen systeem opslaan.

20 maart 2017