Dé specialist voor export en import met HR Core Beaufort

Ondersteuning

De werking van de Beaufort Interface is gegarandeerd door Raet. Het is een module van
HR Core Beaufort en HR Core Online (Beaufort Online). Daar betaalt u abonnementsgeld en onderhoud voor. Dus u heeft recht op ondersteuning van het service center van Raet mocht de export technisch niet werken.

WindkrachtVI en Raet werken samen en in overleg met elkaar om te komen tot het door de klant gewenste resultaat.

Inhoudelijk, dus wat is onderdeel van de export en hoe en waar komt het in de bestanden, weet ik als geen ander.

Waar nodig en gewenst help ik u. Telefonisch, bij uw organisatie, online met TeamViewer, of dat ik “offline” een uitzoekklus voor u doe.

Voor ondersteuning kunt u contact op nemen met Fred Winkel:

M: 06 52 45 40 62, Email: info@windkrachtvi.nl

Andere ondersteuning

BI Right! is dé specialist op het gebied van HR-Intelligence. Wij verzorgen het gehele proces van de input, het meten, analyseren en vertalen van gegevens naar bruikbare managementinformatie. Het doel van HR Intelligence is het verbeteren van advies aan het management en de medewerkers binnen de organisatie en het inzichtelijk maken van de impact van HR op het bedrijfsresultaat van de organisatie.

Met jarenlange kennis van de Raet systemen is uw management informatie hier in vertrouwde handen.

CareRatio helpt zorginstellingen bij het uitvoeren van efficiënte en goede zorg. Met diepgaande kennis op het gebied van zorgprocessen, ICT-systemen én bedrijfskunde zorgt CareRatio voor gezonde processen. CareRatio ondersteunt zorginstellingen bij het efficiënt inrichten van haar zorgprocessen. Dit doen zij bijvoorbeeld door een zorginstelling te begeleiden bij de implementatie van een Elektronisch Cliënt Dossier, het ondersteunen en adviseren van een zorgadministratie of de afdeling informatisering te helpen bij dagelijks beheer en het adviseren bij de ICT-koers van morgen.

Praemium Advies is een onafhankelijke netwerkorganisatie. Het is samenwerkingsverband van verschillende zelfstandig gevestigde adviseurs. Door deze manier van werken kunnen ze een opdracht vanuit verschillende invalshoeken benaderen en zo nodig in wisselende combinaties oppakken. Praemium Advies is specialist in alle facetten van de HRM- en salarisadministratie.

Imathla helpt bij organisatie- en cultuurveranderings-trajecten die volgen op de introductie van HR Self Service van Raet. Zij leveren Consultancy en Interim-ondersteuning op het gebied van Team-Management, HR Advies, HR Informatie-management, HR Change-management, Community-management en Functioneel Beheer. Zij zijn gespecialiseerd in begeleiding van organisaties bij e-HRM veranderingstrajecten en bij het opzetten van een Functioneel Beheer Organisatie.Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het beheer van o.a. Raet-systemen als Youforce-Portaal, HRSS (Basis, Declaraties en verlof), Raet Doc’s en Personeelsdossier.

Clanq is een onafhankelijk platform voor het delen van kennis en het leggen van contacten tussen Functioneel Beheerders van klanten van een en dezelfde HR-software-leverancier.
Clanq heeft tot doel kennis te delen en mensen met elkaar in contact te brengen.
Heeft u vragen over het gebruik of de inhoud van dit platform, stuur dan een mail aan info@clanq.nl.